<<<


Trailer til ny expansion >>>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:: HVAD ER DIABLO 3?

Diablo 3 er et action rollespil, som udkom 15-05-12. Det er fortsættelsen til 1'eren og 2'eren med fokus på storytelling, simpelt gameplay med dybde og underholdning i mange, mange timer. Der er også en multiplayer-funktion (Battle.net), så man kan spille sammen med andre spillere online (Op til 4 spillere kan spille sammen). Den nye expansion Reaper of Souls udkom 25-03-14.

I den første "Diablo 3" var der 4 niveauer: "Normal", "Nightmare", "Hell" og "Inferno" og 4 Acts. Hver gang startede man forfra på en ny sværhedsgrad. Der var 4 main bosser i de 4 Acts: "The Butcher","Belial","Azmodan" og til slut "Diablo" og herudover forskellige minibosser og mobs, som droppede loot, bl.a. items, som forbedrer ens characters stats. Til slut var der også et auktionshus, hvor man kunne sælge items til andre spillere og tjene guld eller købe upgrades for guld. Men inden den nye expansion blev auktionshuset lukket igen.Med "Reaper of Souls" er der kommet en del ændringer. Med Act 5 kan man nu spille sin character op fra lvl 60 til lvl 70. End bossen i Act 5 hedder "Malthael". Herefter kan man via experience få højere paragon lvl, som kører efter lvl 70, hvor ens character bliver endnu stærkere. I selve Campaign kan man spille på følgende niveauer: "Normal", "Hard", "Expert", "Master", og så ellers en masse "Torment"-niveeauer fra Nr. 1 til Nr. 13 som den højeste sværhedsgrad. Men derudover kan man også nu spille i "Adventure"-mode. Her er der nye bounty-quests i de samme 5 Acts. Derudover kan man tage nogle Rift games, hvor man starter med Nephalem Rifts, hvorefter man får en eller flere key (-s) til Greater Rifts. I Greater Rifts kan de nye Legendary gems upgrades. Udover de 5 characters er der kommet en 6. character nu. Nemlig Crusader. Udover Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor og Wizard. God jagt efter items og set items!

Link til mine characters: Zmiley-2193 
 :: Se mere på:

- Link til Wikipedia

- Link til Diablo 3 trailer

- What is Diablo 3?

- Link til Diablo 3 forsiden 

- Guide til Diablo 3


- Endnu en guide til Diablo 3 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På hardcore mode mister man sin character, hvis man dør. Her mistede jeg min witch doctor.
          

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med patch 2.5 blev primal ancient items indført, som er bedre end legendary items. Med patch 2.6 kom en ny character Necromancer, som ses på dette billede med en Primal ancient som 1H. våben. Derudover er der kommet challenge rifts, hvor man på tid kan spille en random spillers character og afprøve ens skills. Med patch 2.6.5 kan man spille op til torment 16. I de seneste seasons har der også været forskellige temaer, når man spiller seasonal character. Som giver ekstra fordele. Senere når season slutter, bliver ens seasonal character til en almindelig character (softcore eller hardcore), og så kommer der en ny season igen.